De afgelopen tijd zijn er kleine stappen gezet om de route te verbeteren: er zijn startbordjes geplaatst om aan te geven waar je mag starten. Het oude infobord is verwijderd en er zijn nieuwe mtb bordjes besteld. Ook is een stukje van de trailrun route omgelegd, dit stukje is beter geschikt voor trailrunners. Helaas kunnen we dit stukje niet voor mountainbikers vrijgeven omdat we de veiligheid van wandelaars en ruiters ook willen kunnen waarborgen. We vragen dan ook om de mtb route te volgen..

We lezen regelmatig jullie reacties op mtbroutes.nl over de vele natte plekken op de route, en soms ook dat je bijna een zwembroek aan moet doen om deze hindernis te nemen. Wij betreuren het zeker ook, dit is ook met de gemeente Midden-Groningen besproken, maar tot op heden nog geen oplossing voor gevonden. We hebben een aantal stukken er uitgehaald of omgelegd waar dat kon.. We hebben nu weer te maken met een wisselende periodes van veel regen (Herst periode) en af en toe wat zonneschijn. Maar we blijven onze best doen!

We lezen ook dat jullie nog steeds problemen ondervinden met de bewegwijzering, zover wij weten staan er genoeg paaltjes met de internationale MTB-teken op de route. Maar ook wij zien niet alles, laat het ons weten waar jullie tegen aan lopen. Zolang wij GEEN reactie krijgen denken wij dat er genoeg paaltjes staan, help ons a.u.b. en neem contact met ons op via ( CONTACT )

We hebben nog steeds een tekort aan vrijwilligers die ons mee willen helpen. We zijn nu met een hele kleine groep mensen die de route onderhouden, samen met de gemeente Midden-Groningen. Het zal geweldig zijn als JIJ ons wilt helpen!! Lijkt het je wat om een aantal keren per jaar mee te helpen?

Maar gelukkig is het niet alleen maar problemen, ook krijgen we gelukkig van mensen te horen dat ze het een leuke mountainbike of trailrun route vinden, en daar doe wij het uiteindelijk voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *