Beste mountainbikers van de MTB route Meerwijck.

Wij doen uiteraard onze best om de aangegeven problemen op te lossen die we van de jullie gebruikers krijgen. Hier ligt eigenlijk ook het grootste probleem, want we krijgen helaas van jullie GEEN feedback terug. Standaard controleren we de een keer per maand, om te kijken hoe de route er bij ligt. Ook dan proberen we bepaalde situaties op te lossen. Lukt dit niet proberen we het zo spoedig mogelijk op te lossen, wij zijn ons van bewust dat dit niet altijd leuk is voor jullie als gebruikers.

Wij lezen regelmatig de reacties van jullie op mtbroutes.nl, Het zou dan ook prettig zijn dat jullie dit ook ons doorgeven. Dit voorkomt dat andere gebruikers de zelfde problemen krijgen. Als er bewegwijzering mist of op een onlogische plaats staan, dan horen wij het heel graag van jullie zodat we dit kunnen aanpassen..

Wij van MTB Route Meerwijck vinden het dan ook zonder dat we van de gebruikers ook geen feedback krijgen, zolang jullie ons niet een beetje helpen kunnen we ook de problemen niet oplossen voor de gebruikers. Soms krijgen wij ook wel het gevoel dat veel mountainbikers om de 5 meter een bordje willen zien staan, dit kan helaas niet. Natuurlijk is het niet prettig om te moeten zoek waar staat dat @##$$ mtb bordje, dit weet ik uit ervaring en ik heb best al veel routes gemountainbiket in Nederland.

Maar wij verbazen ons wel een beetje uit de reacties die we lezen op mtbroutes.nl. We weten ook dat er plekken zijn waar veel modder is, dit konden we de afgelopen jaar helaas niet verhelpen. Omdat we niet genoeg mensen bij elkaar konden krijgen om het te verbeteren, ook wij hebben te maken met ongemakken net als veel andere Nederlanders in deze lastige tijd. We hebben een kleine onderhoudsploeg, en we hebben ook te maken met vernieling op de route vooral in het Gorecht Park. Dit geeft ons als onderhoudsploeg veel ergernis, en hebben ook al aangifte gedaan. Wij vinden het ook teleurstellend dat we het steeds moeten herstellen, en het kost ons heel veel tijd en gemeentelijke gelden. Wij stekken het liever onze tijd in onderhoud van snoeien, tracks schoonhouden enz…

Wat wij ook zien is dat veel mountainbikers de vergelijking maken met andere routes in Nederland, wij zijn geen MTB route Sleen, MTB route Gieten of Veendam. Wij proberen zoveel mogelijk uit de route te halen, maar daar hebben we ideeën en mensen voor nodig die ons helpen het uit te werken.

Heb je zin om mee te werken om de route te onderhouden en te verbeteren, dan horen we het graag. Ook als er problemen zijn horen we het ook graag.

We hopen echt dat jullie als gebruikers ons een klein beetje kunnen helpen, dit kan op pm via Facebook of via onze email: bevertrailmeerwijck@gmail.com

Alvast bedankt namens MTB route Meerwijck

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *