Als je na het hardlopen, mountainbiken of een andere activiteit iets wil eten en/of drinken, dan is er genoeg keuze rondom het Zuidlaardermeer. Lekker in de zon rusten of na praten op het terras van een van de paviljoens, of gezellig binnen warm worden in een van de restaurants aan het Zuidlaardermeer.


Beachclub Vifero is een horecagelegenheid aan het Zuidlaardermeer met een restaurant, een groot terras en een Beachterras. Mooi, gezellig, stijlvol, eigentijds, warm en gastvrij. Een plek om te relaxen en te genieten van lekker eten en drinken in een unieke omgeving.

website Beachclub Vifero


De Rietzoom is een horecagelegenheid waar je goed kan vertoeven. ’s Zomers kun je genieten van ons zonnige terras aan het water, de watersport, rust en weelde. Als het weer het niet toelaat om te genieten van het terras, dan kun je in ons Grand Café genieten van de oud bruine nostalgie.

website De Rietzoom


Paviljoen De Leine is supergezellig, sfeervol en voor iedereen toegankelijk. Gewoon heerlijk er eens tussenuit in prachtige natuurgebieden gelegen aan het uitnodigende Zuidlaardermeer. Het voelt alsof je thuis op vakantie op de Waddeneilanden bent. Ongedwongen sfeer en de uitnodiging tot rust en eventueel lekker loungen met een goed glas wijn, biertje of borrel.

website Paviljoen De Leine


Bij Paviljoen Meerzicht kunt u terecht voor een heerlijk bakje koffie, huisgemaakt gebak, een stevige lunch of een heerlijk diner. Uiteraard kunt u na het diner genieten van een zwoele zomeravond onder het genot van een lekkere borrelhap. Graag tot ziens bij Paviljoen Meerzicht.

website Paviljoen Meerzicht

Hieronder vind je een selectie van de bedrijven om te eten en drinken bij Zuidlaardermeer: