Veel trailrunners en/of mountainbikers gebruiken tegenwoordig een sporthorloge (fietscomputer) met GPS en navigatie, en dit is best handig om op je route te blijven en niet te verdwalen in een onbekende omgeving. Maar zo’n sporthorloge is niet goedkoop, zeker als je een wilt hebben met een uitstekende navigatie ben je een hoop geld kwijt.

Maar voor de mensen die niet dit bedrag willen of kunnen betalen, is er een andere goede alternatief en dat is Routefabriek. Waarom deze app, als er al heel veel applicaties zijn om je route te kunnen maken,delen en/of te volgen. De meeste app’s zijn lastig te bedienen, met Routefabriek is het niet lastig maar juist eenvoudig..

Waarom promoten wij Routefabriek app, omdat veel mensen wel een klein beetje hulp kunnen krijgen zodat je niet van de route af gaat. Dit om u als sporter te bescherming, maar ook om de kwetsbare natuur te beschermen.

Ook Run Forest Run gebruikt deze app voor hun deelnemers, tijdens hun evenementen. En ik kan zeggen dat het super werkt tijdens een evenement van Run Forest Run, door de app te gebruiken kan je altijd op je telefoon zien waar jij bent ten opzichte van de route.

Overtuig uzelf, en stippel eens een route uit. samen met Routefabriek.nl

Routefabriek.nl is vrij van reclame..

Om Routefabriek.nl verder te ontwikkelen en de gebruikers te kunnen ondersteunen wordt er gewerkt aan een gratis en een betaalde versie..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *